Rockabilly Heart

Tamra Rosanes

Musikalsk Foredrag: Rødderne af Amerikansk Musik

Monday, 10 June 2013 16:08
Rate this item
(0 votes)

Foredrag med Tamra Rosanes

Historien om Amerikansk Roots- og folkemusik.
Velkommen til en lærerig, musikalsk og underholdende foredragsaften med Tamra Rosanes.

Foredrag med Tamra Rosanes
6 september, 2006 besøgte Tamra Rosanes Helligåndskirken i rækken af højskoleaftener med "Historien om rødderne af Amerikansk Folkemusik" Det blev en aften med god og inspirerende musik krydret med vedkommende anekdoter og fortællinger om musikkens oprindelse. Det var et dejligt møde med en hel særlig personlighed. Tamra Rosanes lyste op med sin personlighed, sit venlige væsen og sin musikalitet. Det blev en rigtig god aften for de mange begejstrede tilhørere , og kan hermed anbefales på det varmeste.

Henrik Oest, sognepræst ved Helligåndskirken i Århus

Tamra Rosanes har igennem en 25 år lang karriere med amerikansk country- og folkemusik fået et indgående kendskab til historierne og traditionerne, der gemmer sig bag den utroligt varierede amerikanske sangskat.
Der er religiøse sange, sange om krig og kærlighed, oldtime traditional, mountain music, railroad songs, hobosongs, worksongs, union songs, sea shanteys, cowboy songs, spirituals, blues, gospel, protestsangene i 60`erne og helt frem til vore dages musik som er inspireret af fortiden.

Tamra Rosanes vil kigge tilbage på den amerikanske musiks historie og rødder. Hun vil fortælle anekdoter og selvfølgelig selv både spille og synge. Tamra Rosanes vil fortolke sange, som ikke alene er fine eksempler på den meget forskellige amerikanske musik, men også sange der står hendes hjerte nær.
Og selvfølgelig vil publikum have lejlighed til at synge med på de sange, som har fundet helt til Danmark.

Tamra Rosanes er født og opvokset i Amerika, men har boet det meste af sit voksenliv i Danmark.
Tamra Rosanes har udgivet 16 CDèr i alle country musikkens mange facetter, og har høstet mange anmelderroser, Grammy´er og guldplader.
Tamra Rosanes var producer og initiativtager til "Cowgirls", med Sanne Salomonsen, Lis Sørensen og hende selv, som er solgt i over 70.000 eksemplarer.

Tamra Rosanes taler lige så gerne dansk som engelsk.

Tamra Rosanes kan også bookes til jule- og kirkekoncerter - ring til NKMusic tlf. 7020 3648 og hør nærmere ...

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tamra Rosanes er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tamra Rosanes

For booking af Tamra Rosanes ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7020 3648

Read 4211 times Last modified on Saturday, 19 July 2014 11:00